nieuws

J&K Catering meet klantwaardering met Opinionmeter

Catering

Klantwaardering meten met Opionmeter en direct in actie komen als dat gewenst is. Dat gaat tijdens Winter Wonderland 2012 gebeuren. Organisator J&K Catering gaat de klanttevredenheid meten met Opinionmeter.

J&K Catering meet klantwaardering met Opinionmeter

Hiermee is J&K Catering de eerste cateraar in Nederland die met deze formule gaat werken. ‘Wij willen graag de verwachtingen van gasten overtreffen en geven iedereen nu de mogelijkheid om de dienstverlening al tijdens het evenement te beoordelen. Als het nodig is kunnen wij dan direct actie ondernemen’,  stelt Jeroen van der Ploeg, directeur van de Bleiswijkse cateraar.

Opinionmeter International is in de Verenigde Staten al ruim veertig jaar toonaangevend op het gebied van onderzoek en is nu ook in de Benelux actief. ‘Winter Wonderland 2012 is juist een evenement waar klanten intensief beleven, en dus is onze dienstverlening daar heel goed inzetbaar. Tegenwoordig worden organisaties te snel be- of veroordeeld via social media of beoordelingssites en kunnen zij nauwelijks meer reageren. Door de meningen van de bezoekers ‘real time’ te verzamelen bieden wij bedrijven de mogelijkheid om veel sneller te kunnen reageren op eventuele klachten of suggesties’, aldus Victor Pardaans, directeur van Opinionmeter Benelux.

Winter Wonderland 2012 is een initiatief van J&K Catering en vindt plaats van begin november 2012 tot eind januari 2013. Deze winterse evenementenlocatie biedt volop mogelijkheden voor bedrijfsfeesten, culinaire uitspattingen of een eindejaarsfeest. Winter Wonderland 2012 biedt ruimte aan 10 tot 650 personen, zie www.winterwonderland2012.nl.

Reageer op dit artikel