nieuws

Nieuwe evenementenlocatie verrijkt Utrecht

Catering

De stad Utrecht wordt verrijkt met Citysense Evenmentenlocatie. Deze is gevestigd in de binnenstad in het voormalige Jacobi Theater.

Nieuwe evenementenlocatie verrijkt Utrecht

De initiatiefnemers Dimitri Chalos en Wesley van Dinteren spreken van een locatie die de zintuigen prikkelt. Dat gebeurt met een 20 meter lange projectiewand, geur, licht , geluiden, eten en drinken. ‘Citysense is een 4-D locatie van de toekomst’, aldus Chalos die directeur is van partycateraar Cuisine on Tour.
De multifunctionele ruimte biedt plaats aan 350 personen en zal zich kenmerken door een eigentijdse techniek. De pre-opening vindt dinsdag 6 november plaats. Medio november worden de deuren van deze 4D locatie voor de markt geopend.

Reageer op dit artikel