nieuws

Alleen Once-cateraars cateren in Citysense

Catering

Alleen cateraars die aangesloten zijn bij Once, een platform van partycateraars, komen in aanmerking om de catering te verzorgen in Citysense te Utrecht. Dat meldt eigenaar Dimitri Chalos in Misset Catering 6.

Alleen Once-cateraars cateren in Citysense

Citysense is een nieuwe innovatieve locatie waar congressen, productpresentaties, kick-offs, gala’s en bedrijfsfeesten kunnen worden gehouden. De huiscateraar is Cuisine on tour, het bedrijf van Chalos, die ook eigenaar is van Citysense.

Maar Cuisine on tour is niet de exclusieve cateraar. Opdrachtgevers mogen ook een andere cateraar voordragen. Maar deze zal lid moeten zijn van Once. Chalos: ‘Het moet een cateraar zijn die recht doet aan hetgeen wij hier uit willen dragen, vandaar deze eis. Bedrijven die zijn aangesloten bij Once beschikken over voldoende kwaliteit en stabiliteit om op alle gebieden goed werk te leveren.’

Reageer op dit artikel