nieuws

Beijk Catering organiseert Koninginnedag in Assen

Catering

Beijk Catering uit Leek gaat de komende twee jaar het Koninginnedagfeest in Assen organiseren. Dit is het gevolg van een overname, meldt RtvDrenthe.nl.

Beijk Catering organiseert Koninginnedag in Assen

Het cateringbedrijf nam eerder dit jaar het failliete Diner Mobile in Assen over. Dat organiseerde dit jaar behalve het TT-Festival ook de Asser Koninginnedag in opdracht van de gemeente. Aangezien er voor Koninginnedag een contract was met Diner Mobile voor drie jaar, gaat Beijk het feest de komende twee jaar doen.

Volgens directeur Fokko van der Velde van Beijk Catering gebruikt zijn bedrijf de sterke punten uit het Koninginnedagprogramma van afgelopen jaar. ‘Maar het is wel de bedoeling er ook wat vernieuwing aan toe te voegen.’

Bij de feestprogrammering is onder meer Lodewijk Osse betrokken, de vroegere directeur van het failliete Diner Mobile. ‘De kennis en ervaring is er, want Lodewijk werkt ook mee in ons bedrijf’,  aldus Fokko van der Velde.

Reageer op dit artikel