nieuws

Bolwerk en Verbruggen bedenken ultieme ‘theatersnack’-concept

Catering

In opdracht van Maison van den Boer het ultieme ‘theatersnack’-concept bedenken. Dat was de missie die de leerlingen van de Topkok-opleiding van het Fioretti college en ROC de Leijgraaf kregen.

Bolwerk en Verbruggen bedenken ultieme ‘theatersnack’-concept

Onder begeleiding van Robert Danse, creative chef bij Maison van den Boer, werden diverse food items gemaakt, passend binnen de beleving van Stage Entertainment-theaters waaronder het AFAS Circustheater in Scheveningen.

In de lijn met deze theaterbeleving diende het eindproduct te voldoen aan de kernwaarden vertel een verhaal, wees eerlijk, vraag de aandacht, prikkel de zintuigen en wees authentiek.

Bij de eindpresentatie werden Roose Bolwerk en Nick Verbruggen met respectievelijk ‘het theater 3-luik’ en de ‘fruit-quiche’ als de twee winnaars aangewezen door de jury. De komende periode worden de theatersnacks verder uitgewerkt, waarna ze officieel in het theater in Scheveningen verkrijgbaar zijn.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels