Cateringcoördinator RCC blij met Sterrengids

Cateringcoördinator RCC blij met Sterrengids

Cateringcoördinator Arold Houwaart van het Rijnlandse Revalidatie Centrum (RRC) zegt zeer tevreden te zijn met de beoordelingen van patiënten van het RCC over de sfeer en gastvrijheid in het zorgcentrum.

‘Wij willen dat ze zich even geen patiënt voelen, maar gast’, zegt Houwaart op de beoordeling in de Gastvrijheidszorg Sterrengids waarin RRC drie van de maximaal vier punten scoorde.

Houwaart: ‘De patiënten vinden het fijn dat wij heb persoonlijk benaderen. We kennen veel revalidanten bij naam en maken vaak een praatje en een grapje. Dit sterkt ze.’

In de Sterrengids wordt RCC getypeerd als ‘een revalidatiecentrum dat door inrichting en kunst aan de muren de ziekenhuissfeer wil doorbreken’. Er staat dat het RRC ‘zeer gastvrij’ is omdat familieleden van de klinische revalidanten in het centrum mogen aanschuiven bij het diner.

Bekijk deze collectie

Inrichting

Bij de inrichting van je horecazaak en je terras komt veel kijken. Je wilt dat de sfeer past bij het concept en je gasten aanspreekt. Er zijn veel aspecten waar je rekening mee moet houden. In deze collectie tips en inspiratie op het gebied van interieur en exterieur: van het interierontwerp tot meubilair en van routing tot sfeer.