nieuws

Claus Event Center laat vanaf nu iedere cateraar toe

Catering

Een sympathiek gebaar richting opdrachtgevers en cateraars. Claus Hotel & Event Center biedt opdrachtgevers de mogelijkheid om buiten de catering van Claus om, een cateraar naar keuze in te zetten voor een evenement. De cateraar kan daarbij mogelijk gebruik maken van de keukenfaciliteiten van Claus.

Claus Event Center laat vanaf nu iedere cateraar toe

‘Wij gaan hiermee een stapje verder in onze flexibiliteit en veelzijdigheid’, vertelt General Manager, Roy Wunderink van. ‘Onze locaties bieden maatwerk en catering is daar een belangrijk onderdeel van.’

Wunderink: ‘Door onze opdrachtgevers de mogelijkheid te bieden een eigen cateraar in te zetten, bieden wij nog meer keuzes. Het creatieve concept van de opdrachtgever, onze multifunctionele locaties en de optimale samenwerking tussen alle partijen in organisatie en uitvoering zorgen voor een uniek evenement.’

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels