De European Catering Conference staat in het teken van New Thinking. Gastsprekers tonen praktijkvoorbeelden over nieuwe mogelijkheden, product- en marktontwikkeling, trends, food & tradition en management.
Tijdens het Engelstalige congres worden er workshops verzorgd door professionals in de Hospitality branche, waaronder Rob Baan (Koppert Cress), Jan Klerken (Kokkerelli), Jan Willem Bosman (Green Recycled Organics), Marie-Luise Weiss (Cup Concept), Arnaud Rannou (Mychefcom), Migúel Júdice (Lágrimas Hotels & Resorts) en Daniel Johnson-Allen (Moving Venue).
Gedurende de European Catering Conference zullen de cateraars een bezoek brengen aan de horecavakbeurs BBB. Daarnaast is er een VIP diner in de Timmerfabriek, een industriële locatie, waar food, art en fashion worden gecombineerd. Na het diner is er een VIP festijn in de Maastricht Music Hall. Tot slot wordt er een ‘Walking the Brunch’ tour door Maastricht georganiseerd waarbij de cateraars kennis kunnen maken met interessante concepten. Informatie vindt op www.epcas.eu