Indomo, Metos en Retera gaan alliantie aan

Indomo, Metos en Retera gaan alliantie aan

Metos, Retera en Indomo gaan onder de naam Caterplaces op projectbasis werken aan vernieuwende inrichtings- en keukenconcepten voor de horeca- en grootkeukenbranche. De alliantie tussen de leveranciers is vrijdag 24 december bekendgemaakt.

Caterplaces is het antwoord op de toenemende vraag vanuit de markt naar een geïntegreerde projectaanpak. We praten dan voornamelijk over grote, bijzondere inrichtings- en keukenconcepten die multidisciplinair moeten worden ingevuld en waar beleving centraal staat’, aldus verkoopdirecteur Roland Moesman van grootkeukenfabrikant Metos.

Moesman: ‘Door deze unieke alliantie kunnen wij nu de crème de la crème op het gebied van inrichting, grootkeukentechniek en -toebehoren aanbieden. Wij, Indomo, Metos en Retera Interieurwerken, mogen ons zonder uitzondering beschouwen als toonaangevende specialist op ons eigen vakgebied en in de samenwerking leidt dat tot vernieuwende oplossingen voor onze opdrachtgevers’.

Een van de belangrijkste argumenten om met Caterplaces in zee te gaan is volgens Moesman de efficiënte werkwijze. ‘Ongeacht de omvang van het project hebben opdrachtgevers bij ons slechts één aanspreekpunt. Dat betekent in de praktijk geen onnodige overlegsituaties meer met meerdere partijen, maar een perfecte coördinatie en een gedegen onderlinge afstemming door een van onze professionals. De kans op storende fouten en vervelende vertragingen worden hierdoor tot een minimum beperkt. Onze aanpak leidt dan ook onherroepelijk tot kostenreductie’.

Bekijk deze collectie

Inrichting

Bij de inrichting van je horecazaak en je terras komt veel kijken. Je wilt dat de sfeer past bij het concept en je gasten aanspreekt. Er zijn veel aspecten waar je rekening mee moet houden. In deze collectie tips en inspiratie op het gebied van interieur en exterieur: van het interierontwerp tot meubilair en van routing tot sfeer.