nieuws

Kokskwartet gaat samen met Vereniging voor Voedingsassistenten

Catering

Het Kokskwartet en de Vereniging voor Voedingsassistenten (VvVA) gaan samenwerken. De besturen van beide verenigingen hebben een intentieverklaring ondertekend. In 2012 zal deze combinatie als één vereniging verder gaan, waarbij samenwerking met andere partijen, die dezelfde belangen nastreven, gezocht zal worden.

Kokskwartet gaat samen met Vereniging voor Voedingsassistenten

‘Samen met het Kokskwartet zijn we sterker en kunnen we meer voor onze ruim 300 leden betekenen’, aldus Nelleke Meinders bestuurslid van de VvVA.

Het Kokskwartet is een vereniging voor koks en andere functionarissen die zich bezig houden met voeding in de institutionele wereld. De VvVA houdt zich bezig met het verlenen van gastvrijheid. Bas van der Graaff voorzitter van Het Kokskwartet: ‘Gastvrijheid en voeding zijn beide van het allergrootste belang in de zorg. Ze hebben ook veel met elkaar te maken. Daarom ben ik blij dat wij nu gaan samenwerken met de VvVA.’

De nieuwe combinatie gaat gezamenlijk activiteiten ontplooien voor haar leden. Ze gaat zich onder meer sterk maken voor een opleiding voor voedingsassistentes. Van der Graaff: ‘Het aanbod van opleidingen is nu te verschillend. We willen toe naar een landelijk erkende opleiding.’

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels