Nieuwe kantoor ISS als hotel

Nieuwe kantoor ISS als hotel

ISS Facility Services heeft haar nieuwe hoofdkantoor betrokken. Algemeen directeur Gerard Brand wil het pand op het Utrechtse bedrijven terrein Papendorp gaan runnen als een hotel. 'We beschouwen onze gebruikers als hotelgasten.

Bij het ontwerp en inrichting van het nieuwe kantoor van ISS (catering en andere bedrijfsdiensten) stonden transparantie en flexibiliteit voorop. 'Maar bovenal beschouwen wij ons facilitair team als een van de belangrijkste succesfactoren van ons nieuwe pand’, aldus Brand. ‘Het facilitaire team heeft zichzelf een ambitieuze doelstelling meegegeven. Zij willen ons kantoor als een hotel runnen en beschouwen de gebruikers als hotelgasten. Wat mij betreft de juiste uitdaging waarbij zij op mijn volledige steun kunnen rekenen.’

De manier van werken past in de strategie van ISS Facility Services. ‘Wij gebruiken de werkwijze binnen ons hoofdkantoor dan ook als voorbeeld om op facilitair gebied integraal te denken en te werken. Wat wij bij de klant uitvoeren moeten we zelf uiteraard tot in de puntjes beheersen', aldus Brand.

ISS Facility Services onderdeel van de wereldwijde ISS Group met 21.000 werknemers en staat daarmee in de top 10 van grootste werkgevers in Nederland. ISS realiseerde in 2005 een omzet van 437 miljoen euro.

In het septembernummer van Misset Catering meer over het nieuwe hoofdkantoor van ISS Facility Services.

Bekijk deze collectie

Inrichting

Bij de inrichting van je horecazaak en je terras komt veel kijken. Je wilt dat de sfeer past bij het concept en je gasten aanspreekt. Er zijn veel aspecten waar je rekening mee moet houden. In deze collectie tips en inspiratie op het gebied van interieur en exterieur: van het interierontwerp tot meubilair en van routing tot sfeer.