Relatiedag op partyschip Rederij Flevo

Relatiedag op partyschip Rederij Flevo

Ongeveer 50 relaties van Rederij Flevo, onderdeel van ARdJ & Associates, hebben op 27 maart kennis gemaakt met het party- en evenementenschip de Stad Harderwijk en haar volledig nieuwe inrichting.

De Stad Harderwijk heeft onder regie van de nieuwe exploitant een metamorfose ondergaan. Alleen de buitenkant van het schip is in de oude staat gebleven. Na een ontvangst met Champagne, gooide kapitein Coen den Herder ‘de trossen los’ voor een vaartocht over het Veluwemeer.

Tijdens de vaartocht verzorgde Rudolf Bijleveld, Managing Director van wijnhuis Oud Reuchlin & Boelen, een inspirerende lezing over merkbeleving.

Rob de Jong, oprichter en mededirecteur van ARdJ & Associates, vertelde over zijn team met mensen uit de horeca- en evenementenbranche. Grand Catering was verantwoordelijk voor het culinaire gedeelte.

Bekijk deze collectie

Inrichting

Bij de inrichting van je horecazaak en je terras komt veel kijken. Je wilt dat de sfeer past bij het concept en je gasten aanspreekt. Er zijn veel aspecten waar je rekening mee moet houden. In deze collectie tips en inspiratie op het gebied van interieur en exterieur: van het interierontwerp tot meubilair en van routing tot sfeer.