Speciaal 'Brabants gevoel' bij Arjan van Dijk Groep

Speciaal 'Brabants gevoel' bij Arjan van Dijk Groep

In Brabant is het leven goed en dat brengen we dagelijks over de Moerdijkbrug naar de Randstad. Directeur Roland Ernst van Arjan van Dijk Groep is in zijn nopjes met de prijs voor beste Partycateraar van Nederland en spreekt van een 'speciaal gevoel'.

‘Morgen taart, maar daarna gewoon weer aan het werk’, klinkt het nuchter uit de mond van de winnaars. ‘We gaan het direct melden op onze site en in ons informatiemedium voor onze klanten. We zijn trots op deze prijs’.

Vorig jaar Bob Hutten uit Veghel, nu de Arjan van Dijk Groep uit Oosterhout. Brabant lijkt dé partycateringprovincie van Nederland te zijn. ‘En vergeet Maison van den Boer niet. Dat is geen toeval. In Brabant is het leven goed en dat brengen we dagelijks over de Moerdijkbrug naar de Randstad. Maar we blijven wel met onze beide beentjes op de grond staan. Dus morgen gewoon weer buffelen’', aldus een trotse directeur Roland Ernst.

Offerte

Direct na de bekendmaking van de awarduitreiking sprak Wim van Vegten van Arjan van Dijk Groep van een ‘nationale feestdag’. Van Vegten: ‘Complimenten aan de hele ploeg. Ik ga morgen iedereen persoonlijk bedanken. Iedereen heeft zijn steentje bijgedragen. Ik heb altijd gezegd: we halen ‘m niet. Dan is het extra mooi om zo’n belangrijke prijs te pakken. Dit is een verschrikkelijk mooie troffee’.

De Arjan van Dijk Groep won op details. ‘Gewonnen op puntjes’, noemde juryvoorzitter Siebe Terband de zege. ‘De offerte die de deelnemers moesten maken stak er bij Arjan van Dijk Groep met kop en schouders bovenuit. Het keukenpersoneel is erg enthousiast en kundig, maar hun werkomgeving is wel toe aan een upgrade. Dus investeren mag’.