Visie ontwikkelen voor zorgcatering op Trendexpeditie

Visie ontwikkelen voor zorgcatering op Trendexpeditie

Innovatieve Gastvrijheid & Voeding in de zorg. De naam van een heuse Trendexpeditie in Rotterdam. Organisator Momoko Concepts streeft na dat managers uit de institutionele wereld visie ontwikkelen op gastvrijheid in de zorg.

Organisator en zelfbenoemd visieontwikkelaar Monique Willemse neemt de managers tijdens de Trendexpeditie mee langs 'zintuiglijke belevenissen, prikkelende invalshoeken en inspirerende omgevingen'. Ze belicht de belangrijkste trends in cllientenwensen rondom gastvrijheid en zorgmaaltijden.

'Deze expeditie geeft managers de creatieve impulsen waarmee zij veranderingen tot stand kunnen brengen. De dag biedt een uitstekende gelegenheid om buiten de instellingsmuren inspiratie op te doen en met collega-managers van gedachten te wisselen', aldus Willemse.

'Haar' Momoko Concepts ontwikkelt onder meer zorgconcepten rondom voeding, inrichting en gastvrijheid voor Nederlandse ziekenhuizen en zorginstellingen. Willemse is een fervent voorstander van een eigen handschrift per zorginstelling.

Meer nieuws over zorgcatering:

Bekijk deze collectie

Inrichting

Bij de inrichting van je horecazaak en je terras komt veel kijken. Je wilt dat de sfeer past bij het concept en je gasten aanspreekt. Er zijn veel aspecten waar je rekening mee moet houden. In deze collectie tips en inspiratie op het gebied van interieur en exterieur: van het interierontwerp tot meubilair en van routing tot sfeer.