Compass Group België wil af van bescheidenheid

Compass Group België wil af van bescheidenheid

Een nieuwe directeur die nieuw elan brengt en korte metten maakt met 'commerciële bescheidenheid'. De 41-jarige West-Vlaming Jo Huyghebaertis aangesteld als commercieel directeur voor de Compass Group België. Hij startte in 2001 bij de groep in operationele managementfuncties, eerst als district en operations manager, en sinds 2007 als operationeel directeur van Scolarest, marktleider in gespecialiseerde voedingsdiensten voor de Belgische onderwijsmarkt.

Als kersvers commercieel directeur voor de drie merken Medirest (ziekenhuizen, seniories &RVT’s), Scolarest (scholen, instituten, hogescholen en universiteiten) en Eurest (private en publieke bedrijven en administraties) wil hij nu een nieuwe dynamiek lanceren in deze drie segmenten van catering en support services.
Jo Huyghebaert wil meer en beter gaan communiceren naar de buitenwereld, om het juk van de jarenlange ‘commerciële bescheidenheid’ van Compass Group België af te werpen. Daartoe ‘focust hij verder’ op de troeven van de Compass Group: gepassioneerde vakmensen, eerlijke topvoeding en innoverende technologie.
Inspiratie put hij uit het vernieuwende managementboek Good to Great! van Jim Collins. Als hobby’s noteert hij hobbykoken en fietsen. Voor zijn favoriete gerechten verwijst hij naar tomatensoep met balletjes, tarbot uit Duinkerke of nestduif uit Steenvoorde.