nieuws

Gratis ebooks over eventmarketing

Catering

Op Eventmanagerblog.com zijn drie gratis ebooks te downloaden over social media, eventmarketing 2.0 en apps voor een evenement, zo meldt Eventbranche.nl.

Gratis ebooks over eventmarketing

Het eerste boekje -Social Media Power Plays for Events-  gaat over de veranderingen in strategie en tactiek die een evenement ondergaat als het live gaat. Met het boekje krijgt u handvatten om bezoekers van het evenement te betrekken en hoe de mooiste en beste momenten versterkt kunnen worden.

Event Marketing 2.0 geeft tips over hoe er een social media strategie ontwikkeld kan worden om meer registraties voor een evenement te krijgen. Het boek behandelt het sociale media landschap van de eventplanner.

Het laatste eBook -Mobile App Marketing Playbook- schetst hoe een aangepaste app kan zorgen voor meer exposure van een evenement. De boeken zijn te downloaden via Eventmanagersblog.com.

Reageer op dit artikel