nieuws

Snelwegkoffie laat te wensen over

Catering

Een testteam van de ANWB heeft vastgesteld dat dat koffie langs de snelweg niet al te best is. Goede koffie is aan de snelweg moeilijk te vinden, zo blijkt.

Snelwegkoffie laat te wensen over

Voor een goede kop koffie moet je niet langs de snelweg zijn. De koffie is daar goedkoop, maar op zijn hoogst ‘redelijk te drinken’. Dat concludeert een testteam van de ANWB, zo meldt het Algemeen Dagblad.

Het hoogste scoorde La Place De Wouwse Tol langs de A58. Toch kreeg de koffie daar niet hoger dan een 6,9. De koffie van broodjeszaak Subway langs de A2 vond het testteam ‘muf’ en ‘een beetje naar pinda smaken’. Rapportcijfer 3,4.

Aan de geavanceerde koffiemachines ligt het niet; wel aan de kwaliteit van de koffie, aldus het testteam. Verder zijn de machines vaak niet goed schoongemaakt. De koffie zou bovendien lekkerder worden als verse melk werd gebruikt in plaats van houdbare.

Volgens de ANWB heeft Shell Nederland naar aanleiding van de testresultaten de receptuur en de hoeveelheid koffie aangepast.

Het ANWB testteam dronk koffie bij 15 tankstations en 15 wegrestaurants door het land.

Reageer op dit artikel