nieuws

Wie heeft invloed?

Catering

Voor de derde achtereenvolgende keer publiceert Misset Catering in haar uitgave van februari de Top 20 van belangrijke en invloedrijke personen in de Nederlandse catering.

Wie heeft invloed?

Heeft u namen van kandidaten die in de lijst niet mogen ontbreken, laat het ons weten. De Top 20 is gebaseerd op de actuele stand van zaken, terugblikkend op het afgelopen jaar. Met aandacht voor kopstukken die hun stempel drukken op ontwikkelingen in de branche en dat ook uitdragen. Het is een arbitraire lijst, gebaseerd op waarnemingen, berichten, gesprekken en suggesties die via Missetcatering.nl binnen komen.

Vorig jaar was Sodexo topman Hans Rijnierse voor de tweede achtereenvolgende keer de nummer één. Staat hij dit jaar weer bovenaan of zijn er anderen? Hoe zit het met de opkomst van vrouwen en waar blijven de kopstukken uit de zorg? We laten ons graag door u informeren.

Reageer op dit artikel