nieuws

Appèl-directeur Vink treedt terug

Catering

Hans van Veen volgt Gerrit Vink op als algemeen directeur van Appèl. Dit gebeurt per 1 juli aanstaande, zo heeft Appèl bekendgemaakt.

Appèl-directeur Vink treedt terug

Dat Gerrit Vink terugtreedt zal voor buitenstaanders een verrassing zijn omdat  Appèl de laatste jaren groeide. ‘We zijn één van de facilitair dienstverleners die, tegen de stroom in, de afgelopen jaren alleen maar groei heeft laten zien, met name in de bedrijfscatering. Niet in de laatste plaats dankzij een formidabel team van mensen op sleutelposities’, zo meldt Appèl.

Het terugtreden van Vink komt voor de insiders niet als een verrassing. Toen hij vijf jaar geleden aantrad was dat in principe voor een periode van drie jaar. ‘Omdat hij er zo veel aardigheid in heeft, heeft de heer Vink er nog twee jaar aan vastgeplakt’, zegt woordvoerder Katja Huisman-Vennix. ‘Maar nu vindt hij de tijd rijp om plaats te maken.’

Onder leiding van Vink ging Appèl van start met een andere aanpak; meer maatwerk, nieuwe concepten en een andere huisstijl. ‘We gaan op de ingeslagen verder’, aldus Huisman-Vennix.

Hans van Veen, die de functie van algemeen directeur zal innemen, is al jaren actief voor Appèl. Het managementteam zal verder bestaan uit; Hans Hoppenbrouwer (operationeel directeur), John van de Bunt (commercieel directeur), Darren Scholte (financieel directeur) en Michel Kooiman (manager hr).

Na 1 juli 2013 zal Gerrit Vink als lid van Raad van Commissarissen en adviseur aan Appèl verbonden blijven. Tot die tijd blijft hij als algemeen directeur verantwoordelijk  en zal hij het nieuwe team inwerken.

Reageer op dit artikel