nieuws

Bijzondere cateraar voor gemeente Montferland

Catering

Geen contractcateraar van naam en faam, maar een school voor speciaal onderwijs gaat straks de catering verzorgen voor het nieuwe gemeentehuis van Montferland.

Bijzondere cateraar voor gemeente Montferland

School voor voortgezet speciaal onderwijs De Ziep in Didam gaat in het nieuwe gemeentehuis van Montferland de catering verzorgen, zo meldt De Gelderlander. Het college van burgemeester en wethouders heeft besloten het verzorgen van de lunch uit te besteden aan een partner met een ideële doelstelling. In school De Ziep is die partner gevonden.

Leerlingen van de school gaan als stagiair samen met een kok aan de slag in de nieuwe keuken en het bedrijfsrestaurant. De verwachting is dat ze eind volgend jaar, uiterlijk begin 2014 kunnen beginnen.

Reageer op dit artikel