nieuws

Cateringbedrijf Tilburg niet te koop

Catering

De eigenaar van een cateringbedrijf te Tilburg dat koop stond, had al eerder besloten om het bedrijf uit de verkoop te halen. Reden is dat hij zijn bedrijfsvoering heeft aangepast.

Cateringbedrijf Tilburg niet te koop

Het bedrijf werd onder meer via LinkedIn en de site van de makelaar Tonnyfreriks.nl onder de aandacht gebracht van potentiële kopers. Ook Misset Catering besteedde er in haar nieuwsbrief aandacht aan. Dat leidde tot een stroom van reacties.

Ries Wijnen, regiomanager bij Tonny Freriks Horeca-makelaars, laat weten dat de betreffende ondernemer al had afgezien van een eventuele overname.
Het bedrijf houdt zich bezig met bedrijfs- en partycatering en met het verzorgen van evenementen op locatie. Onder de klantenkring bevinden zich onder andere scholen, horecabedrijven, kantoren, mkb-bedrijven en particulieren. Tevens heeft dit bedrijf ook samenwerkingsverbanden met een aantal grote landelijke cateraars.

Reageer op dit artikel