nieuws

Eurest nieuwe cateraar Haagse Hogeschool

Catering

De Haagse Hogeschool gaat vanaf komend schooljaar gebruik maken van Eurest als cateraar en neemt afscheid van Sodexo. Voor de komende vijf jaar zijn de studenten en medewerkers van de Haagse Hogeschool verzekerd van de Campus-formule.

Eurest nieuwe cateraar Haagse Hogeschool

Eurest meldt verder dat het een ‘intensieve samenwerking;  aangaat met de hogeschool, waardoor studenten mee gaan werken in de verschillende restaurants en lunchcorners. Eurest zal bijna 24.000 studenten en medewerkers verdeeld over vier locaties faciliteren.

Naast lunchcorners in de Haagse vestiging Laan van Poot, Delft en Zoetermeer gaat Eurest onder andere een compleet verbouwd Foodcourt voeren in de hoofdvestiging in de hofstad.

In eetcafé Dok75 op de hoofdlocatie van de Haagse Hogeschool deden studenten van de opleiding Facility Management de nodige praktijkervaring op. Eurest en de hogeschool zetten samen een intensief traject op waarin studenten ‘specifieke competenties’ kunnen ontwikkelen binnen de verschillende outlets van de cateraar.

Dit gebeurt onder andere in de Coffeecounter in de Haagse hoofdvestiging, waarin een compleet nieuwe outlet komt: Delimarché, een concept dat werkt met 100 procent biologische en fairtrade koffie en thee.

Reageer op dit artikel