nieuws

Event Catering organiseert TT-festival 2013

Catering

B&W van de gemeente Assen hebben de organisatie van het TT-festival 2013 aan Event Catering uit Emmeloord gegund.

Event Catering organiseert TT-festival 2013

Event Catering is de hoofdaannemer en werkt samen met de onderaannemers Koudstaal & Gaastra Producties en Pro Acts, als uitvoerend producenten.

De bedrijven hebben ervaring met het organiseren van grootschalige evenementen zoals Bevrijdingsfestival Fryslân, Waldrock, Fries straatfestival en CityProms en het leveren van publiekscatering aan Koninginnedag Amsterdam ,Carnaval Maastricht en vele andere publieksevenementen.

Event Catering laat weten 120 tot 150 evenementen van eten en drinken in Nederland, Duitsland en Oostenrijk te verzorgen. GK Producties en Proacts zijn in 2012 door de organisator van het TT Festival 2012 aangetrokken voor de uitvoering van het festival.

Event Catering meldt dat het uitgroeit tot een van de grootste publiekscateraars in zijn soort. Het bedrijf groeit jaarlijks fors, volgens directeur Rik de Nekker. ‘We moeten harder werken voor minder winst in deze economische omstandigheden.’

Reageer op dit artikel