nieuws

ISO22000 voor Van der Linde

Catering

Partycateraar Van der Linde Catering + Evenementen heeft de ISO22000 norm behaald voor haar beleid en de uitvoering van het kwaliteitssysteem op het gebied van voedselveiligheid.

ISO22000 voor Van der Linde

Een uniek feit, aldus de cateraar. ‘Wij voldoen nu aan de internationale standaarden voor bedrijven in de voedselketen. Wij zijn trots op het behaalde resultaat, vooral in ons jubileumjaar waarin ons familiebedrijf 50 jaar bestaat’, aldus directeur Hans van der Linde.

Hij laat weten dat de organisatie al jaren streeft naar een duurzame en maatschappelijk verantwoorde bedrijfsvoering. ‘Continue innoveren en investeren in kwaliteit is daar een belangrijk onderdeel van. De betrouwbaarheid van ons product is met dit kwaliteitskeurmerk onderbouwd voor onze opdrachtgevers.’ Volgend jaar zal het bedrijf ISO14001 (milieu) en een MVO Prestatieladder certificatie toevoegen.

Hans van der Linde: ‘Mede door de gestelde eisen zijn wij ook weer een stap verder in onze ontwikkeling voor het produceren en leveren van duurzame en maatschappelijk verantwoorde catering. Daarnaast biedt het systeem nog voldoende flexibiliteit om maatwerk te blijven leveren met creatieve en verrassende concepten.’

Reageer op dit artikel