nieuws

Lunch Beat swingt ook in Nederland

Catering

Swingend lunchen ofwel Lunch Beat heeft intussen ook vaste voet aan de grond gezet in Nederland. Deze trend verspreidt zich vanuit Zweden als een olievlek over Europa.

Lunch Beat swingt ook in Nederland

Estrella van Liere van Madeby eetbeleving laat weten in november de eerste Lunch Beat Enschede te hebben georganiseerd. ‘Voor zover ik heb kunnen achterhalen was het ook de eerste grootst opzette Lunch Beat in Nederland.’

‘Het was een succes’, meldt ze ‘de reacties van de fans waren heel positief. De deelnemers hebben veel plezier gehad en vonden het heerlijk om midden op de dag te kunnen dansen. Heb nog navraag gedaan hoe zij de rest van de dag ervaren hebben en men gaf unaniem aan: vol energie, blij en positief gestemd.’

Na Enschede zijn er meerdere verzoeken bij Van Liere binnengekomen om een Lunch Beat te organiseren. De volgenden staan alweer gepland: Enschede, Neede, Lochem, Utrecht en Doetinchem. Zutphen is in voorbereiding.

Reageer op dit artikel