nieuws

Onder de Luifel VIP-cateraar Tall Ships Races

Catering

Met nog 500 dagen voor de start van The Tall Ships Races Harlingen 2014 te gaan, is het officieel. Catering & Partyservice Onder de Luifel en Stichting Harlingen Sail gaan een overeenkomst aan voor de verzorging van de hospitality tijdens dit evenement.

Onder de Luifel VIP-cateraar Tall Ships Races
Het contract wordt ondertekend.

Catering & Partyservice Onder de Luifel  zal tijdens het evenement onder meer zorgen voor de catering aan boord van de Tall Ships, in de VIP-terminals. Onder de Luifel  zal het officiële Captains Diner verzorgen.

Tijdens The Tall Ships Races Harlingen biedt Stichting Harlingen Sail bedrijven de  mogelijkheid om relaties, werknemers en klanten een onvergetelijke dag te bezorgen. Onder het genot van de catering van Onder de Luifel  genieten de VIP-gasten aan boord van de ‘mooiste en grootste’ schepen van dit maritieme feest.

Stichting Harlingen Sail over de nieuwe samenwerking: ‘De combinatie tussen de juiste kwaliteit, uitstraling en ervaring met grootschalige evenementen heeft zwaar meegewogen in de keus.’

Reageer op dit artikel