nieuws

SAB van start met scholencatering

Catering

SAB Catering is van start gegaan met het scholencateringconcept Graduate, geslaagd eten en drinken. De cateraar maakt daar melding van in haar digitale uitgave SAB Nieuws. ‘Als je goed eet, presteer je beter. Studenten aantrekkelijke en gezonde maaltijden en snacks aanbieden, dat is wat we voor ogen hebben met ons nieuwe scholencateringconcept.

SAB van start met scholencatering

Graduate gaat verder dan alleen schoolkantines exploiteren, aldus SAB. ‘We investeren in eigentijdse vormgeving en een speels ingerichte lunchwinkel met een gezond, vers en vooral lekker assortiment.

Graduate biedt onder andere verse croissantjes, belegde broodje en verse vruchtensappen. ‘Aantrekkelijk gepresenteerd in een eigentijds ingerichte ruimte met zithoekjes en statafels.’

Graduate is maatwerk. ‘We bieden verschillende modules aan, passend bij kleinere of grotere locaties en diverse onderwijsorganisaties. Van een eenvoudige grab ‘n go tot uitgebreide uitgifte-modules waar je soepen, warme snacks en een uitgebreid assortiment belegde broodjes kunt krijgen. En uiteraard hoort er ook vergader- en evenementenservice bij.’

Reageer op dit artikel