nieuws

Sodexo nieuwe cateraar VU Amsterdam

Catering

Sodexo wordt de komende vijf jaar de nieuwe cateraar voor de campus van de Vrije Universiteit Amsterdam. Dat meldt de VU in een persbericht.

Sodexo nieuwe cateraar VU Amsterdam

Met ingang van 1 mei 2013 verzorgt Sodexo de dienstverlening in diverse restaurants, koffie- en lunchcorners en sapbar in negen gebouwen op de VU-campus. Sodexo is mede gekozen omdat het goed inspeelt op de huidige vernieuwing: de nieuwe campus ontwikkelt zich tot een gastvrije ontmoetingsplek waar wetenschap, bedrijfsleven en maatschappij samenkomen. Juist de horecavoorzieningen spelen daarin een belangrijke rol, aldus de VU.

Sodexo is op basis van kwaliteit, presentatie en prijs als beste uit de Europese aanbesteding gekomen. ‘In hun aanbieding was goed merkbaar dat het bedrijf veel ervaring heeft op campussen zowel in Nederland als internationaal’, meldt de VU. Op de campus komt er niet één standaard aanbod van catering, maar variatie door bijvoorbeeld een foodcorner Asian of Mediterranean. Dat sluit aan bij de manier waarop de VU op dit moment investeert in het verbeteren van de sfeer en levendigheid, aldus de VU.

Reageer op dit artikel