nieuws

Starbucks van start in ziekenhuis

Catering

Deze maand ging de We Proudly Serve espressobar (Starbucks) van start in het Erasmus Medisch Centrum (EMC) in Rotterdam. De espressobar in het EMC is gerealiseerd en wordt gemanaged door Albron.

Starbucks van start in ziekenhuis

Het is de eerste We Proudly Serve espressobar in een Nederlands ziekenhuis. Volgend op de eerdere succesvolle openingen in 2012 op de Erasmus Universiteit en de

Christelijke Hogeschool Ede heeft Albron grote verwachtingen van deze aanvullende

dienstverlening in het ziekenhuis: ‘Uit ervaring weten we dat deze formule positief wordt ontvangen. Het productaanbod en de uitstraling sluiten naadloos aan op de behoeften van de doelgroep. En dat is uiteindelijk wat wij als organisatie nastreven’,  aldus Eric Petit, projectmanager bij Albron.

De opening van de We Proudly Serve espressobar in het EMC past zowel bij Starbucks

toewijding aan zijn klanten alsmede in Starbucks groeistrategie. “Starbucks wil graag daar zijn waar zijn klanten dat verwachten, of dat nou op kantoor, in de trein, in de winkelstraat, op de universiteit of in het ziekenhuis is,” aldus Matt Sikes, Vice President Business Development Starbucks EMEA. ‘We zijn verheugd om met onze partner Albron deze groei in de foodservicemarkt voort te zetten.’

De We Proudly Serve espressobar is een concept waarin foodservice operators zoals Albron de mogelijkheid hebben om hun productaanbod en klantenervaring te verrijken. Hiervoor levert Starbucks product expertise, service, machines, materialen en training van baristas. De espressobar biedt binnen haar totaal assortiment een uitgebreid aanbod van Starbucks dranken, inclusief 100% Fairtrade premium Starbucks espresso, thee en speciale dranken zoals de populaire Starbucks Frappuccinos®. Bovendien zal de locatie, met diverse laptopfaciliteiten, functioneren als een plek waar medewerkers en bezoekers bijeen kunnen komen om te overleggen, samen te werken en te ontspannen.

Reageer op dit artikel