nieuws

Vitam viert tienjarig bestaan

Catering

Vitam bestaat tien jaar. Dit jubileum zal het hele jaar gevierd worden met medewerkers en gasten.

Vitam viert tienjarig bestaan

Vitam is opgericht om mensen in het bedrijfsrestaurant weer van eten en drinken te laten genieten, zo meldt de cateraar. ‘Bedrijfscatering waarbij beleving, verse bereiding, ambacht en smaak voorop staan. Geen traditionele catering met opgelegde menucycli van bovenaf, maar ondernemerschap op locatie en het assortiment afstemmen op de wensen van de lunchgebruikers en de producten van het seizoen.’

De feestvreugde is gedeeld met bijna 300 Vitammers, verdeeld over 67 restaurants en het servicekantoor in Schijndel. Er kwam gebak op tafel. ‘Het 10-jarig bestaan zal het hele jaar gevierd worden met onze medewerkers, maar vooral ook met onze gasten. Zij gaan verrast worden met feestelijke aanbiedingen en traktaties vanuit het restaurant.’

Reageer op dit artikel