nieuws

Zorgkookwedstrijd zoekt deelnemers

Catering

Op 13, 14 en 15 maart organiseert Distrivers voor de 4e keer ‘Het beste Menu van de Zorg’ tijdens de Zorgtotaalbeurs in Utrecht. De kookwedstrijd onder zorginstellingen wordt net als voorgaande jaren gepresenteerd door Pierre Wind.

Zorgkookwedstrijd zoekt deelnemers

De zorginstelling die ‘het beste Menu van de Zorg’ serveert wint €5.000. Voor de ‘Campina Gouden Dessertlepel’  wordt €1.000 uitgereikt.

Voor cliënten is de maaltijd het hoogtepunt van de dag. Distrivers is daarom elk jaar op zoek naar de zorginstelling die ‘het beste Menu van de Zorg’ serveert. Na inschrijving worden 9 teams geselecteerd die op 13 en 14 maart in de voorrondes tegen elkaar koken. Uit de voorrondes komen 3 finalisten die op 15 maart gaan strijden om in totaal €6.000. De menu’s worden beoordeeld door een deskundige vakjury. Hoofdsponsor van het evenement is Campina en Bonduelle Food Service is subsponsor.

Elke zorginstelling in Nederland kan zich inschrijven voor de wedstrijd, het menu mag zowel convenience als vers gekookt zijn, als het menu maar lekker, gezond en verantwoord is binnen het budget van 4 euro. Richtlijnen hierbij zijn: wees creatief en origineel en verras de jury met een driegangenmenu. Inschrijven kan tot 15 februari via de website van Distrivers (www.distrivers.nl).

Reageer op dit artikel