nieuws

Catering professionals starten bureau

Catering

Twee cateringprofessionals zijn van start gegaan met CL-link, een advies-, interim- en projectbureau. CL-link is een samenwerking tussen Claudine van Lith en Laura Rump.

Catering professionals starten bureau

Beiden zijn afkomstig uit de cateringbranche. Albron was de laatste werkgever. Gezamenlijk hebben de dames een ‘doelgerichte werkervaring’ van 30 jaar, opgedaan binnen het vakgebied horeca en catering.

Van Lith en Rump bundelen kennis en ervaring in de samenwerking CL-link | food & hospitality consultants. ‘De toegevoegde waarde zit in hun diversiteit van competenties waarbij zij een totaal veld kunnen bedienen’, zo melden ze in hun persbericht.

En verder: ‘CL-link gaat uit van een unieke klantvraag en vertaalt dit naar concrete oplossingen om food & hospitality te optimaliseren zowel conceptueel, operationeel als financieel. Het onderscheidende vermogen ligt in de no-nonsense cultuur met resultaatgerichte maatwerkoplossingen.’ Zie www.cl-link.nl.

Reageer op dit artikel