nieuws

De Waard verlaat Grand Catering

Catering

Na een dienstverband van 13 jaar heeft Boudewijn de Waard besloten zijn functie als commercieel directeur bij Grand Catering per 1 april aanstaande neer te leggen.

De Waard verlaat Grand Catering

In een persbericht wordt gemeld dat hij elders een andere uitdaging heeft gevonden. Hij  zal ‘vanaf heden’ zijn activiteiten voor Grand Catering beëindigen, ter voorbereiding op zijn nieuwe uitdaging. ‘Wij hebben begrip voor de overstap die Boudewijn maakt en wensen hem zeer veel succes in zijn nieuwe functie’, zo meldt de cateraar. Wat De Waard gaat doen wordt niet vermeld.

In de afgelopen jaren heeft Boudewijn zich nadrukkelijk ingezet voor de groei van Grand Catering en het bewaken en doorontwikkelen van ons profiel, zo meldt het persbericht.  ‘Wij zijn Boudewijn veel dank verschuldigd voor zijn tomeloze inzet om bij onze relaties verrassende concepten en initiatieven te realiseren met excellente service.’

Het verkoopteam van Grand Catering zal zo spoedig mogelijk worden uitgebreid met een ervaren commerciële medewerker, waarvoor deze week de werving zal starten. Het team zal worden aangestuurd door Erik van den Noort, directeur van Grand Catering.

Reageer op dit artikel