nieuws

Faillissement Veendam treft cateraar

Catering

Betaald Voetbal Organisatie SC Veendam is failliet verklaard. Ook voor de nieuwe cateraar Hotel Parkzicht is dat een tegenvaller.

Faillissement Veendam treft cateraar

De club met de stadionnaam Langeleegte gaat ten onder aan een schuld van bijna zeven ton. Jarenlang was Bos&Bos Catering in Groningen de cateraar van SC Veendam. Afgelopen zomer veranderde dat. Het Groningse bedrijf wilde zich meer richten op de culturele wereld en business-to-business en nam afscheid van de club. De activiteiten werden overgedragen  aan hotel Parkzicht in Veendam.

Bos&Bos Catering was sinds de start, nu tien jaar geleden, verantwoordelijk voor de exploitatie in stadion de Langeleegte van Veendam, dat uitkwam in de Jupiler League. Het was de eerste grote klus van het Groningse bedrijf. Met ingang van het nieuwe seizoen werden de activiteiten overgedragen aan hotel Parkzicht in Veendam.

Reageer op dit artikel