nieuws

HMSHost valt in de prijzen

Catering

HMSHost Schiphol Airport, de grootste horeca-exploitant op de luchthaven Schiphol, heeft de Innovation Award 2012 gewonnen met Café Comunal en Kiosco Comunal op de C-pier.

HMSHost valt in de prijzen

Tevens hebben de HMSHost-teams van Dutch Bar en Touch Down de Guestfriendliness Award 2012 toegekend gekregen. De prijzen maken deel uit van de Schiphol Consumer Awards, die Amsterdam Airport Schiphol jaarlijks uitreikt aan zakelijke relaties die een uitzonderlijke prestatie hebben geleverd op het gebied van gastvrijheid, innovatie en kwaliteit.

Jan Willem Hilbron, general manager van HMSHost Schiphol Airport laat weten trots te zijn.

‘Als zakelijke relatie van de luchthaven zijn wij altijd bezig met het ontwikkelen en verbeteren van onze horecaconcepten in de lounges en op de pieren. Ondanks de beperkingen van een pier willen we daar een zo volledig mogelijk assortiment aanbieden. Dankzij innovaties in de keukenontwikkeling zijn we hierin geslaagd met onze concepten Café Comunal en Kiosco Comunal.’

Deze concepten zijn vorig jaar geopend op de C-pier. Met hun warme en ongedwongen Spaanse sfeer sluiten ze goed aan bij de belevingswereld van reizigers die vanaf deze pier vertrekken naar Zuid-Europese bestemmingen. Beide concepten ontvingen de Innovation Award 2012, een prijs voor het meest vernieuwende en onderscheidende concept op de luchthaven Schiphol. Niet alleen innovatie in de creatieve uitvoering van de concepten, maar ook creatief ondernemerschap wordt in de beoordeling meegenomen.

Reageer op dit artikel