nieuws

Nieuwe film over werken in de catering

Catering

Tijdens de Week van de Cateraar (18 tot en met 22 maart) kunnen miljoenen gasten van bedrijfsrestaurants, scholen, ziekenhuizen en andere instellingen hun gastvrouwen en –heren aanmoedigen tijdens ‘hun race naar perfectie’, aldus Veneca.

Nieuwe film over werken in de catering

De organisatie laat weten dat cateringmedewerkers dagelijks in de weer zijn om meer dan 2 miljoen maaltijden voor hun gasten klaar te maken en aan te bieden. ‘En dat is iets om even bij stil te staan.  Figuurlijk natuurlijk, want tijdens De Week van de Cateraar is de catering juist volop in beweging.

Bijvoorbeeld met:

•          een nieuwe film over werken in de catering – lancering 18 maart op www.deweekvandecateraar.nl en YouTube (Contractcatering),

•          dagelijks verse recepten op Facebook (deweekvandecateraar) en Twitter (dwvdc),

•          nieuws, tips, prijzen en (veel) meer lekkers op de site (www.deweekvandecateraar.nl),

•          feestelijke aankleding van cateringlocaties door het hele land.

Iedereen die langskomt op één van de duizenden cateringlocaties en een medewerker in het zonnetje zet, zal merken dat het eten en drinken ‘extra vurrukkulluk’ smaakt. En ook aan de gasten die even niet in de gelegenheid zijn om op locatie DWVDC te proeven is gedacht. Want online worden de zintuigen geprikkeld met winacties op Facebook en Twitter, waar inmiddels meer dan 1.000 followers en friends smullen van honderden culinaire posts, tweets en recepten.

Reageer op dit artikel