nieuws

Universiteit wil weten of catering ‘oké’ is

Catering

De cateraar van Tilburg University is benieuwd of haar service een ‘beetje oké’ is. Dat meldt Universonline.nl, een onafhankelijk platform van de universiteit.

Universiteit wil weten of catering ‘oké’ is

Men vraagt studenten en medewerkers een klanttevredenheidsonderzoek in te vullen. Om animo te kweken wordt een iPhone 5 verloot.

Maar dat hoeft natuurlijk niet de enige reden te zijn om de enquête in te vullen, aldus Universonline.nl. ‘Heb jij een mening over de service of over het aanbod broodjes? Of wil je alleen kans maken op een nieuwe telefoon? Vul dan de enquête in.’

Universonline.nl plaatst nog wel even een kritische kanttekening richting de cateraar in kwestie, Sodexo. ‘Sodexo lijkt alleen studenten een iPhone te gunnen. Zij krijgen na de laatste vraag de gelegenheid om hun mailadres in te vullen, medewerkers krijgen die vraag niet te zien. Waarom dit onderscheid gemaakt wordt is niet duidelijk. Sodexo verwijst bij de start van de enquete naar een linkje met de actievoorwaarden, maar dat linkje is defect.’

Reageer op dit artikel