nieuws

Week van de cateraar in startblokken

Catering

De Week Van De Cateraar (DWVDC) staat weer in de startblokken. Deze vindt plaats van 18 tot en met 22 maart, zo meldt Veneca.

Week van de cateraar in startblokken

Om het belang van catering nog eens onder de aandacht te brengen heeft de branchevereniging een aantal krantenkoppen verzameld. Hier komen ze: ‘Gevarieerd en gezond eten bespaart werkgevers jaarlijks 1 miljard euro zorgkosten.’  ‘Duurzaam en biologisch aanbod in bedrijfsrestaurant stijgt hard.’ ‘Werknemersbeleid bij aanbestedingen cateringbranche voorbeeld spoorsector.’ Het zijn berichten over de koppositie van de cateringbranche, aldus Veneca, op gebieden als gezond eten, duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord werkgeverschap.

Deze koppositie is mede te danken aan de inspanningen van 20.000 cateringmedewerkers. Zij geven de catering een gezicht in bedrijfsrestaurants, ziekenhuizen, scholen en verzorgingstehuizen. ‘Om deze medewerkers te bedanken, vieren we van 18 tot en met 22 maart DWVDC.’

Veneca heeft de website Deweekvandecateraar.nl voorzien van nieuwe recepten, video’s, een mediahoek, tweets, Facebook-posts en en van ‘lekkers’.

Reageer op dit artikel