nieuws

BP start met M&S foodproducten

Catering

BP gaat samenwerken met de internationale retailer Marks & Spencer voor de verkoop van Marks & Spencer foodproducten op de Nederlandse BP tankstations. Het gaat hier om een exclusieve relatie voor de tankstation branche.

BP start met M&S foodproducten

Het M&S Simply Food assortiment omvat tot wel 700 innovatieve gemaks- en foodproducten waaronder de verse kant-en-klaar maaltijden van M&S, maaltijdcomponenten, sandwiches, diverse lekkernijen en bloemen.

Vanaf september 2013 zal op een zestal BP tankstations in de regio Utrecht, Den Haag en Amsterdam M&S Simply Food gefaseerd worden geïntroduceerd. Als deze pilot een succes is, zal M&S Simply Food in een later stadium worden uitgerold.

Hendrik Muilerman, algemeen directeur BP Nederland over de samenwerking met Marks & Spencer: ‘Marks & Spencer is een foodretailer met een geweldige reputatie op het gebied van verse en speciale foodproducten. Met M&S Simply Food op onze tankstations nemen wij een onderscheidende positie in op de Nederlandse retailmarkt.’

Reageer op dit artikel