nieuws

Hans Culinair aan de slag in de zorg

Catering

Hans Culinair in Alphen aan den Rijn gaat aan de slag in de zorg bij WIJdezorg. Deze organisatie wil de gastvrijheid, de restauratieve dienstverlening voor haar bewoners, ouderen uit de wijk, familie en medewerkers verbeteren en het aanbod verbreden.

Hans Culinair aan de slag in de zorg

Hiervoor slaan Hans Culinair en WIJdezorg de handen ineen met het project Eten & Drinken, zo meldt Dichtbij.nl. WIJdezorg is een zorgaanbieder die voor senioren maatwerk biedt op het gebied van wonen, zorg en welzijn. Vanuit acht zorglocaties levert WIJdezorg zorg en service.

Hans Culinair gaat, vanuit zijn expertise op het gebied van voeding & organisatie, zijn steentje bijdragen aan deze persoonlijke zorg en service door het voedingsbeleid van WIJdezorg vorm te geven. Vanaf 2014 wordt het project één voor één bij de diverse woonvormen aangeboden, zie ook Hansculinair.nl of Wijdezorg.com.

Reageer op dit artikel