nieuws

Hema zet soep in tegen slavernij

Catering

Hema is gestart met de verkoop van biologische soepen. Een deel van de opbrengst komt ten goede aan een goed doel.

Hema zet soep in tegen slavernij

Dat goede doel is Not for Sale. Hiermee steunt Hema de strijd tegen moderne slavernij. Hema laat weten midden in de maatschappij te staan en betrokken te zijn bij mensen, vandaar het nieuwe initiatief.

De samenwerking krijgt gestalte door de verkoop van vier soepen. Hiermee verrijkt Hema niet alleen haar assortiment, maar levert ook een positieve bijdrage aan de maatschappij, meldt Hema.

De soepen zijn speciaal voor Hema en Not For Sale ontwikkeld. Ze zijn biologisch, vol van smaak en bereid volgens traditioneel recept met uitsluitend natuurlijke ingrediënten. Hema verkoopt vier varianten; goulashsoep, paddenstoelen roomsoep, pompoensoep en tomaten rode bietensoep.

Reageer op dit artikel