nieuws

Nieuw pand Van Guilik geopend

Catering

Het nieuwe pand van Slagerij van Guilik BBQ en Catering is in Hattemerbroek feestelijk geopend met een toespraak van ex-schaatser Rintje Ritsma, waarna de 8-jarige Mellanie van Guilik het lint doorknipte.

Nieuw pand Van Guilik geopend

‘We zijn eigenlijk al operationeel sinds augustus vorig jaar, maar wilden de officiële opening laten samenvallen met de start van het barbecueseizoen,’ verklaart eigenaar Jack van Guilik op Veluweland.nl. ‘We hebben het pand op de groei gebouwd en zijn druk bezig ons marktgebied te vergroten. We leveren nu grofweg van Meppel tot Apeldoorn en alles daartussen in.’

Ruim 400 genodigden konden tijdens de openingsreceptie proeven waarom Slagerij van Guilik bekend is geworden in de ruime omgeving van Zwolle. De slagerij die gevestigd is in de Boni in Zwolle trekt wekelijks zo’n 6000 klanten. ‘Ons concept is in de afgelopen jaren veel gekopieerd, maar we zijn nog nooit geëvenaard’, aldus Van Guilik. ‘Wij zijn sterk in het aanbieden van een complete barbecue, waaraan niets maar dan ook helemaal niets ontbreekt. Al ons vlees wordt dagelijks vers bereid in onze eigen slagerij, onze salades en buffetten bestaan geheel uit dagverse producten en alles wordt standaard afgeleverd in koelboxen waarin het vlees gegarandeerd 6 uur koel blijft.’

Reageer op dit artikel