nieuws

Nieuwe exploitant Belvédère Nijmegen

Catering

Waltoren De Belvédère in Nijmegen krijgt nieuwe exploitanten. Met ingang van 1 mei krijgen de exploitanten van evenementenlocatie Wijnfort Lent ook De Belvédère onder hun hoede. ‘We gaan ons net als bij het Wijnfort, richten op evenementen. Het wordt geen restaurant.

Nieuwe exploitant Belvédère Nijmegen

Freek Hartgring van het recent tot Landmark omgedoopte Wijnfort, zegt de exploitatie met ingang van 1 mei over te willen nemen. Hij zegt dit tegen een verslaggever van Dagblad De Gelderlander. ‘We gaan ons net als in het Wijnfort, richten op events.

Bruiloften, vergaderingen, feesten. Inclusief eten en drinken. Rijksmonument De Belvédère gaat Landmark Belvédère heten.’ De Waltoren is ook letterlijk een landmark voor Nijmegen. De toren is al vanaf de Waalbrug bij Nijmegen goed zichtbaar.

‘De Belvédère wordt geen restaurant,’ zegt mede-exploitant Freek Hartgring. Gerechten zullen komen uit de centrale keuken van het Wijnfort. Samen met Jordy Baumann gaat Hartgring de bedrijfsvoering doen. Het pand zelf blijft eigendom van de gemeente Nijmegen. De ondernemers runnen in Nijmegen ook De Compagnie en Café van Rijn en zijn ook eigenaar van Portstars Wijnkopers.

Reageer op dit artikel