nieuws

Partycateraar start met mobiele sappenbar

Catering

Een mobiele sappenbar als aanvulling op bestaande mobiele concepten. Daarmee verrast Michael van der Hoort van Mobile Street Food in Aalsmeer.

Partycateraar start met mobiele sappenbar

Van der Hoort komt ieder kwartaal met weer een nieuw concept. De eerste werd twee jaar geleden gepresenteerd: de Piaggio Ape, een Italiaanse driewieler, omgebouwd tot een mobiel uitgiftepunt van verse pasta’s.

De Lemonade Bar met zelfbereide sappen is de jongste aanwinst. ‘We bereiden die sappen door geperste vruchten te mengen met bronwater’, zegt Van der Hoort in Misset Catering 2 dat op 11 april verschijnt.

De sappen worden aangeboden in potten afkomstig uit de VS. ‘Heb ik heel lang naar gezocht. In Nederland waren ze ook verkrijgbaar, maar dan in een kleinere maat, vijf liter, deze bevatten 14 liter. Vooral op bruiloften is er veel vraag naar.’

Het concept Lemonade  Bar wordt als extraatje aangeboden, bij Only Pizza! bijvoorbeeld. Een reportage over de bijzondere concepten van Mobile Street Food treft u aan u in Misset Catering 2.

Reageer op dit artikel