nieuws

SAB start met live koffieconcept

Catering

Het live cooking concept SAB op Tournee van bedrijfscateraar SAB Catering is volledig gerestyled én uitgebreid. Live koffie maken is toegevoegd.

SAB start met live koffieconcept

Alle foodunits zijn vernieuwd en naast live-cooking tijdens de reguliere lunchtijden, is er nu ook live ‘koffie maken’ door een gecertificeerde barista voor de andere momenten van de dag.

Live koffie maken vanuit een verrijdbare koffie-unit is nieuw binnen het concept SAB op Tournee. Voor de ogen van de gasten bereidt de barista van SAB Italiaanse koffie als cappuccino, latte macchiato en espresso naar originele receptuur. Deze koffie wordt gemaakt van versgemalen bonen van het eigen SAB koffiemerk Pure Moments. Deze bonen worden speciaal voor SAB gebrand, zijn 100 procent arabica en hebben zowel een Fairtrade als een biologisch keurmerk.

Naast koffie serveert de barista ook zoete lekkernijen die ter plekke afgebakken worden in de geïntegreerde oven. Voor de theeliefhebbers is er verse muntthee. De koffie-unit is geschikt voor een centrale plek in het eigen pand, zoals in de entree, bij een vergaderzaal of in de zomer ook buiten.

Reageer op dit artikel