nieuws

Vipsuites veraangenamen ziekenhuis

Catering

Vipssuites in het ziekenhuis waar patiënten de heerlijkste gerechten krijgen en gebruik mogen maken van de beste faciliteiten. Zoals een regendouche in de badkamer en de lekkerste Belgische pralines.

Vipsuites veraangenamen ziekenhuis

Europaziekenhuizen in het Belgische Ukkel beschikt sinds kort over vipsuites. ‘Rijke patiënten betalen graag wat meer voor een aangenaam verblijf. Hier moet je het gevoel hebben dat je in een hotel komt, niet dat je ziek bent’, aldus een woordvoerder van het ziekenhuis op Nieuwsblad.be.

De gangen zijn niet kaal en wit. Neen, er zijn donkere muren, een lichtgevende receptie, zacht vloertapijt en het geurt naar eucalyptus met een vleugje limoen. Welkom op de vipafdeling van het Europaziekenhuis campus Ukkel.

‘We zijn uniek in België’, zegt directeur-generaal Dirk Lambrechts. ‘Acht suites met elk een eigen keuken, zitkamer en luxueuze badkamer. Er zijn drie hostessen die de patiënten in hun taal ontvangen en aan al hun wensen voldoen. Als iemand een doosje Belgische pralines wil, regelen zij dat. Hotelservice dus.’

Reageer op dit artikel