nieuws

Albron en Keukenhof verlengen samenwerking

Catering

Albron en Keukenhof hebben hun ‘bloeiende’ samenwerking verlengd tot en met 2016. Dat hebben beide partijen bekend gemaakt.

Albron en Keukenhof verlengen samenwerking

Sinds 2010 is Albron de horecapartner van Keukenhof. Destijds sloten beide partijen een contract voor een samenwerking van vijf jaar. Woensdag 8 mei 2013 bevestigden Albron en Keukenhof het vertrouwen in elkaar met het verlengen van de samenwerking met twee jaar, tot en met het seizoen van 2016.

Al 64 jaar genieten jaarlijks zo’n 800.000 bezoekers van over de hele wereld in circa acht weken tijd van de bloemenpracht in Keukenhof. Het huidige seizoen is het vierde voor Albron, dat in 2010 een contract met Keukenhof sloot voor vijf jaar.

Corno Stam, commercieel directeur van Albron, is verheugd met de verlenging van het partnerschap. ‘Wij zijn er trots op dat we onze samenwerking mogen verlengen met twee jaar. Met heel veel plezier verzorgen wij het eten en drinken in het park, we kijken er dan ook naar uit om deze bloeiende samenwerking voort te zetten.’

Reageer op dit artikel