nieuws

Beijk Catering viert jubileum met prijzenpot

Catering

Door een prijzenpot in de vorm van arrangementen ter beschikking te stellen viert Beijk Catering haar 25-jarig bestaan. Wat begon als een eenmalige activiteit groeide uit tot een volwaardig cateringbedrijf.

Beijk Catering viert jubileum met prijzenpot

De start was opmerkelijk. Patrick Beijk caterde in 1988, aan het einde van zijn studie aan de Academie voor Lichamelijke Opvoeding (ALO), voor deze opleiding, een evenement. Vervolgens vroeg de ALO hem de kantine te exploiteren. Vele kantines, bedrijfsrestaurants, partijen en evenementen volgden.

Naast een passie voor koken, kwam zijn creativiteit maximaal tot uiting in het theaterrestaurant Het Ei van Columbus en showrestaurant Baloney’s. In 2005 koos Beijk ervoor een stap terug te doen. Marcel, Fokko en Margaretha van der Velde namen het bedrijf over.

Om het jubileum te vieren vinden er dit jaar acties, specials en aanbiedingen plaats.

Het jubileum wordt gevierd met ‘25-jaar-Beijk-arrangementen’ zoals een Borrel-receptie, een heerlijk buffet, een Amerikaanse barbecue of een World Food Market. Er zijn maandacties met prijzen in de vorm van verschillende arrangementen. Deze worden onder andere via sociale media onder de aandacht gebracht.

Reageer op dit artikel