nieuws

Hutten verkozen tot Best Managed Company

Catering

Culinair dienstverlener Hutten is dit jaar verkozen tot één van de ‘Best Managed Companies’ van Nederland. Deze erkenning wordt jaarlijks uitgereikt aan de best geleide ondernemingen in Nederland binnen het groot- en middenbedrijf.

Hutten verkozen tot Best Managed Company

Het Best Managed Companies programma richt zich op niet-beursgenoteerde Nederlandse ondernemingen met een omzet van minimaal 10 miljoen euro, waarvan het management ook een aandeel in het bedrijf heeft. Een jury nam door een bedrijfsanalyse de strategie, bedrijfsvoering en resultaten grondig onder de loep. Daarbij was dit jaar het thema ’Is your comfort zone future-proof?’. Hutten bleek als bedrijf in staat om ook in economisch onzekere tijden op topniveau te presteren.

De verkiezing ‘Best Managed Companies’ is een initiatief van Deloitte, in samenwerking met TiasNimbas Business School, de Kamer van Koophandel, VNO-NCW en Management Team. Op basis van de criteria nomineert een regionale jury circa 75 bedrijven. De landelijke jury bepaalt uiteindelijk welke ondernemingen een jaar lang de titel ‘Best Managed Company’ van Nederland mogen voeren.

Reageer op dit artikel