nieuws

SAB aan de slag bij Rabobank Randmeren

Catering

Vanaf 3 juli aanstaande gaat SAB Catering op het verbouwde hoofdkantoor van Rabobank Randmeren in Nijkerk de cateringdiensten en banquetingactiviteiten verzorgen. De cateringovereenkomst is vorige maand ondertekend.

SAB aan de slag bij Rabobank Randmeren

Adri Uijl, directievoorzitter Rabobank Randmeren, en Hans van Heel, directeur SAB, tekenden  de cateringovereenkomst waarin samenwerken voorop staat. Aan de ondertekening ging een traject van bijna een jaar vooraf. Doorslaggevend voor de gunning aan SAB was het geheel op maat gemaakte cateringconcept ‘samen!’.

‘Een realistische én inspirerende vertaalslag van de wensen en behoeften van de Rabobank’, aldus SAB. ‘Op Het Nieuwe Werken speelt SAB bijvoorbeeld in door ruime openingstijden te hanteren, de inzet van een flexibel hospitalityteam en door nauw in contact te staan met de medewerkers van Rabobank Randmeren door middel van een klantenpanel.’

Een gevarieerd assortiment op maat wordt onder meer bereikt door op twee wisselende dagen van de week op ambachtelijke wijze Echt-specialiteiten te bereiden voor de dagelijks circa 200 medewerkers. SAB verzorgt ook de restauratieve voorzieningen bij Rabobank Westland in De Lier, West Betuwe in Geldermalsen en Alblasserwaard Noord en Oost in Gorinchem.

Reageer op dit artikel